Huis te Koop

Alle appartementen op Cocolora Apartments bieden een minimale opp. van circa 7.5 maal 13 meter inclusief de porch. De koopappartementen beschikken over twee (2) slaapkamers, twee (2) badkamers, woonkamer en keuken. De gehele woning is voorzien van 220v stopcontacten.

De appartementen zijn volgens hoge Europese kwaliteitsnormen afgewerkt. Met gepleisterde bouwblokken en de verdiepingsvloeren en de dakvloer zijn van gestort beton. Op de dakvloer is een zadeldak geplaatst gedekt met asbestvrije dakplaten.

De vloeren in het appartement zijn voorzien van lichte porseleinen tegels. De wanden in de badkamers zijn betegeld met keramische wandtegels. De wanden in het appartement zijn glad bepleisterd, de plafonds zijn voorzien van een lichte structuur. De ramen, deuren en kozijnen zijn gefabriceerd van hardhout.

Alle gezamenlijke faciliteiten zoals beplantingen (tuin), deepwell en bewateringssysteem, het zwembad, de hekwerken e.d. de infrastructuur voor resortverlichting en idem voor TV, internet etc. zijn overgedragen aan de Vereniging Van Eigenaren (VVE). De individuele kopers zijn verplicht lid van de VVE welke leden zelf het bestuur van de vereniging kiezen. Dit kunnen eigen leden zijn of externe personen/organisaties. Door de overdracht van de faciliteiten aan de VVE, ligt ook de onderhoudsplicht bij de VVE, waarvoor een maandelijkse afdracht verplichting bestaat ter dekking van de kosten.

Vereniging van Eigenaren: Bijdrage vastgesteld op Ang. 350 / maandelijks dit is inclusief de opstalverzekering.

De moderne, Europese keuken grenst aan de porch en door het openen van de ramen is er direct contact met buiten. De keuken is voorzien van diverse kasten, een ingewerkte rvs spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een magnetron en is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad.
De appartementen vanaf blok 4 t/m blok 11 hebben ook een vaatwasser. Alle appartementen beschikken over een elektrische oven. De keuken is voorzien van warm en koud water.

Vanuit de woonkamer heeft u via opslaande deuren toegang tot de porch, waardoor je de woonkamer betrekt bij het buitenleven. De shutterramen bieden bovendien een heerlijk verkoelend briesje in de woning. In de woonkamer zijn voorzieningen getroffen voor aansluiting van TV, audio, internet en telefoon.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de masterbedroom met aangrenzende badkamer. De masterbedroom biedt de mogelijkheid voor een ruime inbouw- wandkast. Slaapkamer 2 biedt ruimte voor diverse doeleinden (kantoor, slaapkamer etc.)

Het verlengstuk van de woonkamer is de heerlijk op de wind gelegen ruime porch. Zowel de boven als beneden appartementen hebben vaak het mooie uitzicht op de Tafelberg.

Badkamer 1 grenst direct aan de Masterbedroom. Beide ruime badkamers zijn grotendeels betegeld en voorzien van douche (warm water), toilet, vaste wastafel.

In badkamer 2 zijn voorzieningen getroffen voor de aansluiting van de wasmachine.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Cocolora Voorzieningen

Garage

Elk appartement wordt opgeleverd met een eigen ruime garage.

Toegangshekken

Het resort is omheint met hoge toegangshekken, waardoor een veilig gevoel overheerst.

Locatie

Cocolora ligt zeer centraal, ten oosten van Willemstad in de gewilde nieuwe woonomgeving Brakkeput Abou (Jan Thiel O.)

Recreactie

De stranden  Mambo Beach en  Jan Thiel en de Caracasbaai zijn in enkele auto- minuten bereikbaar.

Autovrij

Auto’s zijn verboden binnen het complex en alle wegen bevinden zich aan de buitenkant van het resort.

Winkels

Op korte afstand van Cocolora Apartments bevinden zich o.a. supermarkten, restaurants en winkelcentra.

Verhuur

Naast verkoop bieden wij ook de mogelijkheid tot lange verhuur vanaf min. 3 maanden.

LOCATIE
Brakkeput Abou 264,  Curaçao
WHATSAPP

Mobiel +599 9 5106503

SKYPE

Cocolora Apartments Curacao