Huurwoning lange termijn

Ben je op zoek naar een huurwoning?

Wij hebben nog enkele appartementen beschikbaar. De verhuur is alleen voor lange termijn vanaf 3 maanden

Alle appartementen op Cocolora Apartments bieden een minimale opp. van circa 7.5 maal 13 meter inclusief de porch. De verhuurappartementen beschikken over twee (2) slaapkamers, twee (2) badkamers, woonkamer en keuken. De gehele woning is voorzien van 220v stopcontacten.

Vanuit de woonkamer heeft u via opslaande deuren toegang tot de porch, waardoor je de woonkamer betrekt bij het buitenleven. De shutterramen bieden bovendien een heerlijk verkoelend briesje in de woning. In de woonkamer zijn voorzieningen getroffen voor aansluiting van TV, audio, internet en telefoon.

Het verlengstuk van de woonkamer is de heerlijk op de wind gelegen ruime porch. Zowel de boven als beneden appartementen hebben vaak het mooie uitzicht op de Tafelberg.

De moderne, Europese keuken grenst aan de porch en door het openen van de ramen is er direct contact met buiten. De keuken is voorzien van diverse kasten, een ingewerkte rvs spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een magnetron en is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad.
De appartementen vanaf blok 4 t/m blok 11 hebben ook een vaatwasser. Alle appartementen beschikken over een elektrische oven. De keuken is voorzien van warm en koud water.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de masterbedroom met aangrenzende badkamer. De masterbedroom biedt de mogelijkheid voor een ruime inbouw- wandkast. Slaapkamer 2 biedt ruimte voor diverse doeleinden (kantoor, slaapkamer etc.)

Badkamer 1 grenst direct aan de Masterbedroom. Beide ruime badkamers zijn grotendeels betegeld en voorzien van douche (warm water), toilet, vaste wastafel.

In badkamer 2 zijn voorzieningen getroffen voor de aansluiting van de wasmachine.

Op het resort van Cocolora Apartments bevindt zich een gezamenlijk zwembad.

Neem contact met ons op
LOCATIE
Brakkeput Abou 264,  Curaçao
WHATSAPP

Mobiel +599 9 5106503

SKYPE

Cocolora Apartments Curacao