Verkoop prijzen

Verkoopprijs per appartement met 2 slaapkamers vanaf ANG 490.000 k.k. inclusief garage. Grootte vanaf ca. 123m² inclusief porch en garage/berging. Aanvaarding in overleg. Voor beschikbare appartementen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Je hebt een appartement op het oog maar nog wat meer bedenktijd nodig? Dat kan!
In overleg geven wij een optie (bedenktijd) voor een maximale periode van twee weken. Gedurende deze periode behoud je het recht om het appartement van je/ jullie keuze te kopen. Laat je deze optietermijn verstrijken zonder het appartement te kopen, dan is Cocolora Apartments vrij het appartement aan een andere kandidaat koper aan te bieden/ verkopen.

Je hebt je keuze gemaakt en besloten een appartement te kopen op Cocolora Apartments.
Wij stellen dan, aan de hand van de gemaakte afspraken, een koopovereenkomst op. Hierin staat o.a. de prijs en de datum van overdracht.

Indien noodzakelijk, wordt er een ontbindende voorwaarde in het voorlopig koopcontract opgenomen voor het organiseren van de financiën voor de aankoop van het appartement. Mocht de hypotheek en/ of financiering van het appartement onverhoopt niet worden goedgekeurd dan wordt deze overeenkomst ontbonden en bent u niet meer verplicht tot aankoop van het appartement.

Wij adviseren je graag op het gebied van betrouwbare intermediairs voor zorgeloos en goed financieel hypotheekadvies.

 

 

Na het verstrijken van de termijn voor het aanvragen van een eventuele hypotheek vragen wij een bedrag van 10% van de koopsom te storten op de derdenrekening van de notaris. Deze waarborgsom zal behoudens ontbinding van de koopovereenkomst, door de notaris met de koopprijs worden verrekend.

Plattegrond

Download hier

Te Koop

Download hier
  • Cocolora Apartments Curacao

Return on Investment

Beleggen op Curaçao in verhuurd onroerend goed! Dit kan bij Cocolora Apartments.

  • Rendement van 4% gegarandeerd, incl. alle kosten
  • Uitkering per kwartaal
  • Voor u geen enkele zorg of werkzaamheden
  • Professioneel, degelijk management regelt alle zaken als verhuur, incasso, onderhoudt etc
Voor meer informatie
LOCATIE
Brakkeput Abou 264,  Curaçao
WHATSAPP

Mobiel +599 9 5106503

SKYPE

Cocolora Apartments Curacao